mandag 15. november 2010

Gratulerer med dagen Hera:-)


Stingene fjernes, og det var ingen sak med en så snill hund.
3 år i dag, store lille jenta vår! Ingen stor feiring, men litt leverpostei, og kos i sofaen må til! Formen er nå tilbake på plass, men hormoner er merkelige greier! Noen ganger bare må ho under sofaen, å gjøre noen forsøk på å grave seg til Kina...uten at vi helt har fått til å skjønne horfor hun skal dit! Gulvteppet i gangen får ikke ligge i fred, og matskåla skal ikke stå der den står! Hvis det ikke går an å dytte den gjennom veggen, så kan det jo alltids legges en sur gulvklut eller noe anna oppi den, så er det jo ingen som ser hva det er, selv om den står midt på gulvet:-) Lur hund!


Valpene vokser, og vipper en etter en over kiloen. Beina er tatt i bruk, men balansen er ikke helt på plass. Ti øyne her vi fått, og iblant ser det nesten ut som di virker...for det meste ser det ut som de ikke virker, men nydelige er di! Tiden går alt for fort, og om seks uker er det kanskje veldig stille på Steinsletten. Men uansett hvor trist det blir, så er det kjempe trivelig å følge med på hvordan di forandrer seg fra dag til dag.


Sjarmtrollene er midtpunktet, og mange har vært på besøk for å hilse på dem. Fåreløpig er ingen solgt, men insattsen for å selge dem har vært fraværende, så det er nok en sammenheng der. Men det er vel snart tid for å gjøre noe med det.

Skal prøve å bli flinkere til å legge ut bilder, men med dårlig nett er det lett å usette det..."Bruna" 1 uke

Balder 1 uke


"Tøtta" 1 uke

Sneydis 1 uke


Odin 1 uke

Søskenkjærlighet

"Tøtta" 2 uker

Sneydis 2 uker


"Bruna" 2 uker

Odin 2 uker


Balder 2 uker

3 kommentarer:

  1. Så nydelige de er!1 Jeg likte nok kanskje Tøtta best! Super skjønn! Lykke til videre, å nyt det , for tiden FLYR!

    SvarSlett
  2. Jeg må nok si at Balder var en skikkelig kjekkas... Blir nok en sjarmør.. Herlig bukett med valper der da...

    SvarSlett
  3. Så skjønne kvalpar de har fått. Dette vert spennande å følgje med på!

    SvarSlett

Sider

Følgere

Bloggurat