lørdag 30. oktober 2010

Våkenatt!

Her går vi rundt som zombier i dag! Trøtte etter en lang natt! 
Det begynnte i går morges, med at gulljenta vår begynnte å
bli valpesyk, og vi satt oss ned for å vente på at vannet
skulle gå... I dag venter vi fortsatt!
Gårdagen gikk med til graving, pesing, pistring, rusletur, temperaturmåling, redebygging, sofaligging og allt dette under konstant overvåking av hønemor...og hønefar:-) Til vår store glede fant ho til slutt den perfekte plassen, VALPEKASSA! Supert! Siden da, har Hera styra på oppi der, og det er mye arbeid for en stakkars tung kropp som venter små! Flytte på puter og tepper, så prøveligge, for så å flytte på allt igjen. Når kvelden kom, og det fortsatt ikke hadde kommet noe vann, ble besluttningen tatt om at det måtte bli campingtur i stua for mor og far... Så vi flytta madrassen ut av senga, og inn i stua, og stilte vekkeklokka med to timers intervall. Når vi akkurat hadde sovna, så Hera sitt snitt til å komme krypende under dyna ho og. Da måtte vi kose litt, før ho blei bært tilbake til sin egen plass, der ho la sag ned og lata som ho sov...

Alarmen gikk, og Hera sov, ny alarm, og hunden sov fortsatt...å sånn gikk natta! Ikke så mye som en dråpe vann! Det vi ikke hadde fått med oss var at Hera hadde fiksa seg valper selv... To fotballer, en tennisball, og en stor oransje hundeball! Når vi sto opp var det bare såvidt ho hadde tid til å gå ut for å tisse. Fort ut, og fort inn igjen...for å finne flere valper! I skrivende stund består "kullet" av to fotballer, to tennisballer, en stor oransje hundeball, ei ku og en knuteleke! Betyr det at det kommer syv valper??? Blir spennende å se:-)

 Nå skal vi prøve å senke skuldrene, og slappe av, og la naturen gå sin gang...det blir nok enkelt! Oppdatering kommer når mer skjer, og jeg får tid til å skrive:-)


2 kommentarer:

  1. Spennende spennende, slitsomt slitsomt! De kommer nok snart skal du se! På Embla gikk ikke vannet, men første valpen kom ut i hel pose, det gjorde alle de andre også....Kanskje du skulle fjernet disse "fake" valpene?? For å få fortgang på hormonene? Vet ikke jeg, men hadde nok vurdert det..Massse lykke til!

    SvarSlett
  2. Kommer det snart noen ny bilder av skjønnhetene dine?

    SvarSlett

Sider

Følgere

Bloggurat